KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Türkoğlu Atatürk İlkokulu

Mrt

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğrencileri, ilçemizde bulunan Yeşilay etkinlik tırında düzenlenen etkinliğe katıldılar. Yeşilay Kulübü danışman öğretmenimiz Gizem ERAY'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi. İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıldönümünü kutluyor; Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

ÇEDES Projesi Mart ayı "Vatanseverlik" değeri kapsamında; öğrencilerimizle Türkoğlu Şehitlik Anıtı'na gezi düzenlenmiştir. ÇEDES Projesi Okul Koordinatör Öğretmenimiz Elif Handenur KUYBU ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda her ay düzenlenen "Mandala Boyama Yarışması"nın kazananları belli oldu. Her kademe için ayrı değerlendirme yapılan yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizi ve kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında, değerli öğrencilerimiz ile etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile okulumuzu ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÇELİK, okulumuz öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.